English


"Skønt at vågne tidlig morgen, ligge i sin seng og se solen stå op, og nyde den fantastiske udsigt."
Kevin & Dorte


Golfferie i Emilia Romagna

Kom og nyd det milde klima og den skønne natur på en af de mange golfbaner omkring Modena og Bologna

Med ikke mindre end 15 golfbaner, som har åbent hele året i Modena og Bologna området, er der rige muligheder for golfentusiaster. Der er mere end 24 golfbaner med 18 hullers bane i Emilia Romagna området.
Green fee til særdeles rimelige priser sammenlignet med Frankrig, Spanien og Portugal. Alle klubberne tilbyder lektioner med privat instruktør.

Modena Golf & Country Club 20 km herfra, har en 9 hullers og en 18 hullers bane, som er åben året rundt. Greenfee koster for 18 hullers bane 50 € på hverdage og 70 € i weekenden. Prisen for 9 hullers banen er noget lavere.
www.modenagolf.it

San Valentino Golf Club 15 km væk lidt vest for Ferrari i Maranello. Her er åbent hele året og her er 18 hullers krævende bane i couperet terræn. Gæster betaler kun 24 € på hverdage og 36 € i weekenden for at spille 9 huller. 18 hullers banen koster 45€ på hverdage og 60 € i weekenden.
www.sanvalentino.it

Golf Club Bologna 30 km herfra lidt vest for Bologna i et særdeles smukt landskab med panorama udsigt. Her er der ligeledes en 18 hullers bane, som er åbent året rundt.
www.golfclubbologna.it

 

Her ser du hurtigt hvor de bedste golfbaner er i nærområdet.