English


"Om natten kan man høre egerne springe fra træ til træ ...... om morgenen se hvordan de prøver at snuppe valnødderne ... før Lisbeth får dem plukket til husets valnøddesnaps ."
Pia la Cour


Gourmetoplevelser i det ægte Italien

Maden her kendetegnes ved enkelthed og råvarer af høj kvalitet

Vi befinder os i Emilia Romagna, hvor der produceres parmasanost, lambrusco, parmaskinker, mortadella og aceto balsamico. Det er også her tortellinier, tortellonier og bolognese-sovsen kommer fra. Regionen kaldes ikke uden grund for Italiens spisekammer.

Vi kan vise vej til en lang række autentiske spisesteder i alle prisklasser f.eks.  ... la Staffa (lokal) ... Ca' Cerfogli ... da Silvio (Bologna) .... Hosteria Giusti (Modena)... Locanda Zita  ... Trattoria del Borgo .. Il Principe (lokal .. fantastiske pizza'er) .. Osteria dei Due Mare ( fiskerestaurant i Vignola) .. Trattoria dai Mugnai ... La Zucca Felice ... Osteria Francescana !