English


"En fantastisk uge i Lisbeths smagfulde ferielejlighed med oplevelser til alle sanser og behov, - en uge der vil gå ind i feriehistoriebogen ! "

Søren & Mette og Klaus & Hanne
Holstebro


Gourmetoplevelser i det ægte Italien

Maden her kendetegnes ved enkelthed og råvarer af høj kvalitet

Vi befinder os i Emilia Romagna, hvor der produceres parmasanost, lambrusco, parmaskinker, mortadella og aceto balsamico. Det er også her tortellinier, tortellonier og bolognese-sovsen kommer fra. Regionen kaldes ikke uden grund for Italiens spisekammer.

Vi kan vise vej til en lang række autentiske spisesteder i alle prisklasser f.eks.  ... la Staffa (lokal) ... Ca' Cerfogli ... da Silvio (Bologna) .... Hosteria Giusti (Modena)... Locanda Zita  ... Trattoria del Borgo .. Il Principe (lokal .. fantastiske pizza'er) .. Osteria dei Due Mare ( fiskerestaurant i Vignola) .. Trattoria dai Mugnai ... La Zucca Felice ... Osteria Francescana !