English


Stedet bærer præg af høj kvalitet, smagfuldt istandsat, dejlige senge, jeg sov som en drøm. Der er ikke en finger at sætte på huset. Bare i orden, rent og pænt. Værten er meget hjælpsom.
Stedet ligger skønt i bjergene, flot udsigt, jeg gik nogle af de mange vandreture både på afmærkede ruter og bare på egen hånd. Forbi den lokale restaurant og var med til en hyggelig aften med lokal mad. Skønt.
Jeg savnede min mountainbike og min racer cykel, der var så mange muligheder på dem.De kunne lejes, men jeg havde ikke tid !
En aften var vi på La Staffa. En super god lokal restaurant med rigtig Italiensk mad, lækkert, En aften var vi heldige at få et på bord restaurant Ca'Cerfogli, nok den bedste, jeg har været på. Deres specialitet er trøfler,- det var helt i top og med skønne vine til.
Bagte selv en Pizza en aften, i husets originale ny renoveret stenovn. Det var sjovt !
Var på det lokale marked, købte mange dejlige oste, skinke og flere pølser til at tage med hjem. Lidt ricotta, som er et bi produkt ved parmesan ost produktion. Meget lækkert. Direkte fra et af de mange små mejerier. Fik lov at se hvordan de laver og lagrer rigtig parmesan.
Næste gang må jeg besøge et af de steder, som laver egnens andre specialiteter, nemlig balsamico. Måske et smut forbi Ferrari museet. Der er så meget at se og smage, et skønt sted.
Kommer helt sikkert igen, stedet kan varmt anbefales."
Ole


Vinsmagning ved Monteveglio i Emilia Romagna

Kom og tag med på en guidet tur til min ven Antonio ... han laver nogle fantastiske vine ... hans kone Marisa laver dejlig mad dertil

Kom med mig på en guidet tur til Monteveglio, hvor Antonio laver nogle fantastiske vine af druer, som han passer med stor kærlighed. Han fortæller med stor stolthed om familiens sted, bagefter inviteres vi ind i familiens hyggelige agriturismo. Her spiser vi en 4-retters menu lavet af gårdens egne produkter og fra lokalområdet. Hertil serveres nogle af de bedste Barbera vine. Hel speciel er hans kraftige røde dessertvin Chine.

I skal betale for middagen, men guidningen er gratis.

Glæd jer til at prøve det.

Eller I kan bestille en guidet tur på "Bologna Welcome" hvis I vil på en dagstur.