English


"Hold nu op et lille paradis, jeg her er kommet til. Lisbeth har virkelig formået at få dette sted til at fremstå som en smuk italiensk ejendom. Jeg har boet i Casa Piccola – et skønt lille hus, hvor intet mangler. Den smukkeste udsigt hele vejen rundt om Casa Antonietto med mange muligheder for at sidde og nyde solen og bare komme helt ned i gear. Der er også mange flotte gåture i området, hvor gode travesko anbefales. Og så er der mulighed for at gå under bruseren og blive dyppet i poolen – super ide. For Lisbeth betyder det meget, at hendes gæster prøver at stifte bekendtskab med alle de lokale specialiteter i dette skønne område, og hun fortæller meget gerne om steder i nærheden, som hun anbefaler sine gæster at besøge og handle ind, eller hvor der kan spises lækkert mad. I denne del af Italien findes fine råvarer både grønt, ost og kød. Jeg har spist frokost på La Staffa, virkelig lækkert italiensk mad. Og vi har været til vinsmagning på et lille lokalt vinbryggeri hos en dejlig familie, hvor vinen produceres helt økologisk. Vi var afsted sammen med 6 personer fra Texas, som har boet i Casa Grande – det var en ekstra oplevelse at møde disse mennesker. Lørdag var det markedsdag i Pavullo, hvor alt kan købes og kigges på. Så smukt – så stille – så dejlig en lille plet, som jeg ikke troede fandtes. Kom og oplev det, jeg kan varmt anbefale det."
Lone, 2015


Find vej til Casa Antonietto

Via Casa Antonietto 9-11, Coscogno 41026 Pavullo nel Frignano

Casa Antonietto ligger i hjertet af Emilia Romagna.

SAS og Ryanair flyver direkte fra Kastrup til Bologna G. Marconi International airport som er kun 50 km (60 minutter) herfra.

Alternative fly : KLM, Lufthansa m.fl. flyver fra Billund/København via Amsterdam/Frankfurt/Paris til Bologna

                  

I kan køre efter koordinater til GPS:

N44 23.910
E10 52.388

men pas på .. kommer I nordfra kør efter nedenstående .. mange GPS'er vil have jer om Vignola, hvilket giver mere bjergkørsel.

Kommer I kørende i bil nordfra på motorvej A1 exit Modena Nord, kør efter Cimone; kør efter Abetone; følg SS12 fra Modena mod Pavullo 35 km; i S. Antonio drej til venstre efter Coscogno; følg SP 22 - 5 km - kør gennem Coscogno, kirken er på højre side og kirkegården på venstre side. I ser et skilt med "Della Torre" og skiltet med "Via Casa Antonietto" lige bagved kirkegården. Kør 400 m ned , første lille vej på venstre side her drejer I ned og husene i bunden af vejen er Casa Antonietto 9-11

Kommer I fra Bologna lufthavn:

I forlader lufthavnen i første store rundkørsel tager I afkørsel mod Milano ( I kører på Tangenziale = ringvejen) I kører indtil (ultima uscita 1 - last exit) kør efter Bazzano ( google kalder denne by for Valsamoggia) her hedder den Bazzano. Efter Bazzano kører I bl.a. igennem Savignano Sul Panaro, I kommer til Formica i udkanten af byen drejer vejen !!! her skal I dreje til venstre efter (Guiglia , Zocca) ikke fortsætte mod Vignola, I kører 3 km og drejer til højre mod (Marano, Cimone ) ved næste t-kryds kører I mod Fanano og herefter kører I indtil Casona, i udkanten af byen skal I køre efter (Pavullo, Coscogno) = SP22 det går nu opad igennem mange sving = 8km I kommer til byskiltet Coscogno, I kører ca 1 km dog ingen by endnu, inden byen kommer kirkegården på højre side .... her drejer I ned ad Via Casa Antonietto kør 400 m ned, tag første sidevej på venstre hånd i bunden ligger Casa Antonietto.