English


"The location is perfect for those who want to get away from the hustle and bustle of the city, breathe pure fresh air and go for long walks in the countryside. There are amazing restaurants in the area and Lisbeth gave us some great recommendations. We were not disappointed. The house is beautiful. Very well maintained, very comfortable. The beds were very comfortable. You have everything you need if you wish to cook for yourself and if not, there are plenty of great restaurants in the area. Lisbeth is a great host. We really enjoyed our time in Casa Antonietto and would highly recommend it to anyone who enjoys comfortable surroundings, great food and being surrounded by beautiful views and plenty of opportunities to enjoy the outdoors and fresh air. We would love to come back. "
Lynn & Denis, October 2014


Feriehuse i "Livsnydernes Paradis " i Italien

Klik til venstre for at se billeder fra de enkelte ferieboliger. Her er Wi-Fi !

Casa Antonietto er beliggende i Appeninerbjergene 50 kilometer nord for Toscana i Emilia Romagna. Det er en del af 'Det ægte Italien' bedst kendt som Italiens spisekammer. Vil I opleve italiensk kultur - operaen i Verona, natur - gastronomi og vin - er målet ramt. Det er en velhavende region - her produceres alt fra italienske klinker, Lamborghini, Ferrari, Parma-skinker, Balsamico til Parmesanost. 

Huset ligger lige uden for den lille by Coscogno i dejlig natur med panoramisk udsigt. Det er 35 kilometer syd for Modena 50 kilometer fra Bologna med lufthavn og mange spændende udflugtsmål.

Casa Antonietto er et gammelt nyrestaureret stenhus, ældste del dateres tilbage i 1600 tallet. Restaureringen har været gennemgribende, men mange arkitektoniske detaljer er bevaret. Da huset ligger på en bjergskråning er det i mange forskudte planer, hvilket giver huset en ægte charme.  

Casa Antonietto består af tre boliger: Det store hus rummer lokalerne, der bruges ved kurser og retreats og to ferielejligheder. Casa Grande er den store lejlighed, den har tre dobbeltværelser og Casa Piccola er den lille ferielejlighed.
Der er en hel unik og særlig ro over stedet med rigtig gode muligheder for et ophold med tid til eftertanke og afslapning. Det er den perfekte ramme om en ferie med tid til fordybelse, mindfulness og yoga.

Har I behov for en aktiv ferie så er der mange gode og velafmærkede vandrestier i omegnen. Mange gode muligheder for at spille golf og cykle. Har du lyst til at tegne eller male er der plads i atelieret og ude i haven, i skoven eller nede ved floden. De bløde bjerge på den anden side af dalen er altid et godt motiv uanset årstiden.

Har du lyst til at fordybe dig i det kulinariske har vi gode kontakter til at komme og opleve produktion af parmesanost, balsamico, lambrusco- vin. Desuden har vi kontakt til særdeles gode og billige spisesteder, hvor I kan spise søndagsfrokost med de lokale.

Stedet er meget velegnet til ferie hvor familien på tværs af generationer har lyst at være sammen. Stedet kan rumme 8-10 personer.