English


"Hold nu op et lille paradis, jeg her er kommet til. Lisbeth har virkelig formået at få dette sted til at fremstå som en smuk italiensk ejendom. Jeg har boet i Casa Piccola – et skønt lille hus, hvor intet mangler. Den smukkeste udsigt hele vejen rundt om Casa Antonietto med mange muligheder for at sidde og nyde solen og bare komme helt ned i gear. Der er også mange flotte gåture i området, hvor gode travesko anbefales. Og så er der mulighed for at gå under bruseren og blive dyppet i poolen – super ide. For Lisbeth betyder det meget, at hendes gæster prøver at stifte bekendtskab med alle de lokale specialiteter i dette skønne område, og hun fortæller meget gerne om steder i nærheden, som hun anbefaler sine gæster at besøge og handle ind, eller hvor der kan spises lækkert mad. I denne del af Italien findes fine råvarer både grønt, ost og kød. Jeg har spist frokost på La Staffa, virkelig lækkert italiensk mad. Og vi har været til vinsmagning på et lille lokalt vinbryggeri hos en dejlig familie, hvor vinen produceres helt økologisk. Vi var afsted sammen med 6 personer fra Texas, som har boet i Casa Grande – det var en ekstra oplevelse at møde disse mennesker. Lørdag var det markedsdag i Pavullo, hvor alt kan købes og kigges på. Så smukt – så stille – så dejlig en lille plet, som jeg ikke troede fandtes. Kom og oplev det, jeg kan varmt anbefale det."
Lone, 2015


Casa Grande - den store feriebolig

Skønt hus til den kræsne familie ... meget velegnet til flere generationer sammen.

Casa Grande rummer tre smukke dobbeltværelser af forskellig størrelse alle med eget bad.

 • Huset må beboes af 6 voksne, der er mulighed for opredning til et lille barn. Her er puslebord, weekendseng og trip trap stol.
 • Der er en hyggelig pejsestue med sofahjørne i forbindelse med køkkenet.
 • Køkkenet har direkte udgang til haven og den lille terasse, hvor I kan sidde og nyde den gode mad fremstillet af de fantastiske råvarer, som I kan købe overalt. Området er bedst kendt som Italiens spisekammer.
 • I har direkte adgang til husets smukke gamle kampestens pizzaovn.
 • Der er tre dejlige badeværelse med smukke brusenicher, der er selvfølgelig føn.
 • I køkkenet er der opvaskemaskine, gaskomfur med fire blus, kombineret varmluftsovn, et stort køleskab med en lille fryser.
 • Køkkenet er udstyret med alt hvad I har brug for af god kvalitet, der er viskestykker m.m. ...
 • Der er adgang til husets fælles vaskeri og tørresnoren er tæt på.
 • I må selvfølgelig benytte alle de mange store og små terrasser rundt om huset.
 • Poolen er til alle og opvarmet en del af året, når solen skinner ... husets solceller skal producere strømmen.
 • Stedets sol- og skyggefulde pladser, barbecue og atelier er til rådighed for alle.
 • Fri WI-FI internet.

  Jeg guider jer gerne til gode restauranter og indkøbssteder i lokalområdet.

  Jeg laver gerne guidede ture til vingården, det lokale mejeri hvor de producerer en fantastisk ricotta og den ægte parmesanost.

  Derudover har jeg kort og bøger over lokalområdet, jeg står klar til at besvare jeres spørgsmål ... alt dette er gratis !

  I kan leje sengelinned og håndklæder for 10 € per person så det ikke fylder hele kufferten og sengen er redt når I kommer .

  Jeg glæder mig til at se jer her !!

  • se FOTO nedenunder ....